Przepis na Wieprzowinę w sosie morelowym można przygotować w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 63 g białka i 11 g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 3,38 USD za porcję. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, ketchup, miód i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe lub żeberka wieprzowe z sosem morelowo-ananasowym, Kotlety wieprzowe lub żeberka wieprzowe z sosem ananasowo-morelowym i Kotlety wieprzowe z sosem morelowym.
Instrukcje
1
Połóż polędwiczki na ruszcie w płytkiej brytfance.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 30–35 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°. W międzyczasie w rondelku łączymy pozostałe składniki. Gotuj i mieszaj, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Do Dekoracji Kanapek
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3
Pokrój wieprzowinę; podawaj 1-1/2 funta z sosem morelowym. Pozostałą wieprzowinę przechowuj w lodówce lub zamroź do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około