Wieprzowina z musztardą z marchewką i soczewicą

Wieprzowina z musztardą z marchewką i soczewicą
Wieprzowina z musztardą z marchewką i soczewicą to bezmleczne danie główne. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 674 kalorii, 52g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Filet wieprzowy musztardowy z soczewicą jabłkową i ziołami aioli, Kotlety Wieprzowe Polane Morelami Z Marchewką Miodowo-Musztardową, oraz Wieprzowina w cieście musztardowym z sałatką z Farro i marchwi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Marchew z 2 łyżkami oleju i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu wrzucić na płytką patelnię do pieczenia i upiec podczas przygotowywania wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarchewMarchew
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wieprzowinę osuszyć i posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
4
Podgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyska, następnie brązowy wieprzowina na całym, o 3 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieścić wieprzowinę na powierzchni roboczej i pędzla z 1 łyżką musztardy. Wymieszaj razem bułkę tartą i 1/2 łyżki oleju, a następnie naciśnij musztardę na wieprzowinie, aby utworzyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MusztardaMusztarda
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Przełożyć wieprzowinę na patelnię z marchewką i upiec, aż marchewka będzie rumiana i miękka, a termometr natychmiastowy włożony do środka mięsa zarejestruje 140 do 63°, 15 do 22 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
7
Odstawić wieprzowinę 5 minut; zachować marchew ciepłą, przykrytą (lub kontynuować pieczenie w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WieprzowinaWieprzowina
8
Podczas pieczenia wieprzowiny, podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju z czosnkiem i tymiankiem w małym rondlu, aż pachnące, o 1 minutę. Wymieszać w soczewicy, bulion, i pozostałą łyżkę musztardy i gotować, aż ogrzane przez. Doprawić solą i pieprzem i wyrzucić tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SoczewicaSoczewica
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
BulionBulion
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Podawać wieprzowinę z marchewką i soczewicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SoczewicaSoczewica
WieprzowinaWieprzowina
10
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych
11
Dane Żywieniowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia97
Magazyn