Wieprzowina z morelami, suszonymi śliwkami i kiszoną kapustą
Wieprzowina z morelami, suszonymi śliwkami i kiszoną kapustą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, sok pomarańczowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszone jagnięce golonki z suszonymi morelami, śliwkami i kandyzowanym imbirem, Schab duszony z Porto i suszonymi śliwkami, oraz Duszona łopatka wieprzowa w sosie hoisin-Wine z suszonymi śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence elektrycznej.
Cebulę i pozostałe składniki połączyć w dużej misce; wlać mieszankę kiszonej kapusty na wieprzowinę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala.
Podawać pokrojoną wieprzowinę z mieszanką kiszonej kapusty.