Wieprzowina Teriyaki

Wieprzowina Teriyaki
Jeśli chcesz dodać więcej Japoński przepisy do swojej kolekcji, wieprzowina Teriyaki może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 358 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga mieszanki sosu teriyaki, ryżu, mąki i polędwicy wieprzowej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Z łyżką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Teriyaki Wieprzowina, Teriyaki Wieprzowina, oraz Teriyaki Wieprzowina Piłka.

Instrukcje

1
W małej misce połącz mieszankę sosu teriyaki i wodę do rozpuszczenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść mąkę w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodaj wieprzowinę i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Na dużej patelni zrumienić wieprzowinę z obu stron na oleju, aż soki będą klarowne.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
4
Dodaj sos teriyaki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn