Wieprzowina słodko-kwaśna

Przepis słodko-kwaśna wieprzowina jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, sos sojowy kikkoman, kawałki ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wieprzowina słodko-kwaśna, Wieprzowina słodko-kwaśna, oraz Wieprzowina Słodko-Kwaśna.
Instrukcje
Mieszanka skrobia kukurydziana i sos sojowy w małej misce; mieszać w wieprzowinie, aż dobrze pokryte.
Brązowy wieprzowina w gorącym oleju w holenderskim piecu lub dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w 1/4 szklanki wody. Przykryć i dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Marchew, cebulę, paprykę i sos słodko-kwaśny wymieszać z mieszanką wieprzową. Dusić, pod przykryciem, 10 minut dłużej, często mieszając.
Dodaj kawałki ananasa; gotuj i mieszaj tylko do momentu, aż ananas się ogrzeje.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!