Wieprzowina Smażony Ryż
Wieprzowina smażony ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 338 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Mieszanka oleju sezamowego, brązowego ryżu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Jajka smażony ryż z wieprzowiną, Wieprzowina Smażony Ryż, oraz Wieprzowina Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodać wieprzowinę i smażyć 3 do 4 minut lub tylko do czasu zakończenia.
Dodać marchewkę i kolejne 4 składniki; smażyć 2 minuty.
Dodaj ugotowany ryż; smażyć 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania. Popchnij mieszankę ryżu na boki patelni, tworząc dobrze w środku.
Dodać jajko do środka patelni i gotować 30 sekund; wrzucić mieszaninę ryżu, i Stir-smażyć, aż jajko jest gotowane. Wymieszać z sosem sojowym i wodą; gotować do całkowitego ogrzania.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.