Wieprzowina po chińsku

Wieprzowina po chińsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chińskiej wieprzowiny w jednym garnku. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 342 kalorie, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.01 za porcję. 97 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka Pack baby leaf, rosół z kurczaka, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Chinese Pork & Vegetable Hot Pot, Pikantna chińska wieprzowina do garnka, oraz Chińskie Pierogi Wieprzowe (Naklejki Na Garnek) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki, z wyjątkiem zieleniny dymki, wrzucić do dużego rondla, przykryć pokrywką i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować, bez gotowania, przez około 8 minut, aż wieprzowina zmieni kolor i warzywa są gotowane, ale nadal trochę chrupiące. Chochle do misek, rozsypać z dymką i podawać z gotowanym ryżem lub makaronem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
ZieloniZieloni
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn