Wieprzowina pieczona w sosie żurawinowo-pomarańczowym

Wieprzowina pieczona z sosem żurawinowo-pomarańczowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, rozmaryn, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe zapiekane w sosie Rozmarynowo-balsamicznym i pomarańczowym, Przyprawione medaliony wieprzowe z sosem żurawinowo-pomarańczowym, oraz Pan Seared Orange & Rosemary polędwiczki wieprzowe [to, jeśli jesteś wystarczająco cierpliwy, aby dostać się do tego punktu...] dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników i 1/8 łyżeczki soli.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Wieprzowinę posypać 1/8 łyżeczki soli, suszonym rozmarynem i czarnym pieprzem.
Dodaj wieprzowinę na patelnię i gotuj 4 minuty z każdej strony.
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszaj mieszankę żurawinową, a następnie wróć wieprzowinę na patelnię. Doprowadzić do duszenia i gotować przez 2 minuty lub aż wieprzowina jest gotowy.