Wieprzowina Indyjska z Raitą

Wieprzowina Indyjska z Raitą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać indyjskiej przyprawy wieprzowiny z Raitan spróbować. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.48 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, grecki jogurt, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak po indyjsku z Raitą, Wieprzowina Indyjska w sosie pomidorowym, oraz Wieprzowina Indyjska w sosie pomidorowym.

Instrukcje

1
Połącz nasiona kolendry, nasiona kminku, nasiona kopru włoskiego, 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu w młynku do przypraw i przetwarzaj do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Posmaruj polędwicą wieprzową olejem rzepakowym. Rub mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Umieść wieprzowinę na stojaku do pieczenia na patelni; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Pieczeń wieprzowa w temperaturze 425 przez 15 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 14
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Odstawić na 5 minut; pokroić. Wyciśnij wilgoć z ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
6
Połącz ogórek, jogurt, skórkę cytryny, 1/4 łyżeczki soli, zmielony czerwony pieprz i mielony czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn