Wieprzowina i warzywa Stir-Fry z ryżem nerkowca

Wieprzowina i warzywa Stir-Fry z ryżem nerkowca
Wieprzowina i warzywa Stir-Fry z ryżem nerkowca jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz olej canolan, zieloną cebulę, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Warzywo i nerkowca Stir Fry, Pieczona Wieprzowina Nerkowca, oraz Miód Nerkowca Wieprzowina Stir-Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Wymieszać w 1/3 szklanki posiekanej zielonej cebuli, posiekane prażone orzechy nerkowca, i sól; odstawić, i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzechy NerkowcaPrażone Orzechy Nerkowca
Zielona CebulaZielona Cebula
RyżRyż
SólSól
2
Połącz 2/3 szklanki bulionu z kurczaka, 1 łyżkę skrobi kukurydzianej, 2 łyżki sosu sojowego o niskiej zawartości sodu i miód w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć wieprzowinę, Pozostałe 1 łyżka skrobi kukurydzianej, a pozostałe 1 łyżka sosu sojowego w misce, podrzucając dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wieprzowinę; smażyć 4 minuty lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj pozostałą 1 łyżeczkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać grzyby i 1 szklanka cebuli; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać imbir i czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
9
Dodaj groszek i paprykę na patelnię; smażyć 1 minutę. Wymieszać z wieprzowiną; podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrochGroch
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj zarezerwowaną mieszankę bulionu do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Podawać na ryżu nerkowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn