Wieprzowina i warzywa Stir-Fry z ryżem nerkowca jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz olej canolan, zieloną cebulę, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Warzywo i nerkowca Stir Fry, Pieczona Wieprzowina Nerkowca, oraz Miód Nerkowca Wieprzowina Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Wymieszać w 1/3 szklanki posiekanej zielonej cebuli, posiekane prażone orzechy nerkowca, i sól; odstawić, i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzechy Nerkowca
Zielona Cebula
Ryż
Sól
2
Połącz 2/3 szklanki bulionu z kurczaka, 1 łyżkę skrobi kukurydzianej, 2 łyżki sosu sojowego o niskiej zawartości sodu i miód w małej misce i odstawić.