Wieprzowina i szarlotka z Cheddarowo-szałwiową skórką

Wieprzowina i szarlotka z Cheddarowo-szałwiową skórką
Wieprzowina i szarlotka z serem Cheddar-szałwia może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz jędrne cierpkie jabłka, sól kuchenną, mocno brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wieprzowina i szarlotka z Cheddarowo-szałwiową skórką, Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego, oraz Pieczone kotlety wieprzowe z skórką z parmezanu i szałwii.

Instrukcje

1
Najpierw zrobić skorupę: w średniej misce, ubić razem mąkę, szałwię i sól, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać kostki masła na mieszaninie mąki i użyć palców do pracy je w (chcesz pocierać kciukiem o opuszkach palców, smarując masło jak to zrobić). Zrób to, aż mieszanina wygląda jak mączka kukurydziana z resztkami masła wielkości grochu. Ser wymieszać widelcem do równomiernego rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Posypać mieszaniną 6 łyżek wody z lodem i mieszać widelcem, aż ciasto zacznie się łączyć. W razie potrzeby dodaj dodatkową łyżkę lub dwie lodowatej wody (nie powinieneś potrzebować dużo więcej). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i trzy razy zagnieść. Ciasto zbieramy w kulkę, następnie dzielimy na dwie porcje, czyniąc jedną nieco większą od drugiej. Naciśnij każdą porcję w dół na dysk i owinąć w folię. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Dodać nadzienie: na patelni na średnim ogniu, gotować jabłka bez oleju, delikatnie mieszając, aż po prostu zaczną mięknąć, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przełożyć do naczynia i odstawić.
6
Dodać olej do patelni i zwiększyć ciepło do średnio-wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj cebulę, wieprzowinę, brązowy cukier, sól i przyprawy. Gotować, za pomocą drewnianej łyżki do rozbicia mięsa, aż będzie lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Niech mieszanina mięsa ostygnie przez 10 minut, a następnie przenieść do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Dodać bułkę tartą i pulsować pięć razy, aż mieszanina ma konsystencję grubego piasku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
10
Przygotuj skorupę: Rozpakuj większy dysk ciasta i umieść go na środku dużego arkusza papieru pergaminowego lub papieru woskowego. Ciasto przykryć drugim kawałkiem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
11
Rozwijaj się, pracując od środka, do 13-calowego koła. Obrać górny kawałek pergaminu i przenieść ciasto na talerz ciasta, obrane strony w dół. Oderwij pozostały pergamin i naciśnij skórkę na boki płyty ciasta, drapując nadmiar na krawędzi. Rozwiń mniejszy dysk ciasta i umieść go na środku dużego arkusza papieru pergaminowego. Ciasto przykryć drugim kawałkiem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
12
Rozwijaj się, pracując od środka, do 11-calowego koła. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1
Wlać mieszaninę mięsa do dolnej skorupy i delikatnie wygładzić górę łopatką. Ułóż gotowane plastry jabłka na mięsie, naciskając, aby cała konstrukcja była jak najbardziej gładka i schludna. Obierz górny arkusz pergaminu z górnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Przełożyć obraną stroną w dół do ciasta, a następnie odkleić pozostały pergamin. Używając ostrego noża, wykonaj dwa 3-calowe cięcia w skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary. Złóż krawędzie dolnej skorupy nad górną skorupą i zacisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Posmaruj skórkę umyciem jajecznym i udekoruj liśćmi szałwii, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Piec w temperaturze 425 ° F przez 10 minut, następnie zmniejszyć ogień do 191° i piec, aż skorupa będzie złoty kolor, 25 do 35 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 25 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Przedruk z książki kucharskiej miłośnika jabłek autorstwa Amy Traverso. Copyright © 2011 by Amy Traverso; photographs © 2011 by Squire Fox. Wykorzystano za zgodą wydawcy, W. W. Norton & Company, Inc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana

Składniki

6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.(około 3 dużych) jędrnych słodkich jabłek (patrz nuty jabłkowe), nieobranych, rdzeniowanych i pokrojonych w kliny o grubości 1/4 cala(około 3 dużych) jędrnych słodkich jabłek (patrz nuty jabłkowe), nieobranych, rdzeniowanych i pokrojonych w kliny o grubości 1/4 cala43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabułka tarta gładkabułka tarta gładka12 łyżeczki czosnku w proszkumocno zapakowany jasnobrązowy cukiermocno zapakowany jasnobrązowy cukier2Batoniki toffi Heathsuszona szałwia, drobno pokruszonasuszona szałwia, drobno pokruszona1jajko wymieszane z 1 łyżką wodyjajko wymieszane z 1 łyżką wody3501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki mąki uniwersalnej1/2 szklanki mąki uniwersalnej0Batoniki toffi Heathziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone1Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony9001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.funty mielonej wieprzowiny (najlepiej 15-17% tłuszczu)funty mielonej wieprzowiny (najlepiej 15-17% tłuszczu)901 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedo 8 łyżek wody lodowejdo 8 łyżek wody lodowej1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1małecebula, bardzo drobno posiekanacebula, bardzo drobno posiekana851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ounces ostry ser Cheddar, drobno startyounces ostry ser Cheddar, drobno starty1Batoniki toffi Heathsól kuchennasól kuchenna6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.(około 3 duże) jabłka o twardej tarcie, nieobrane, rdzeniowane i pokrojone w kliny o grubości 1/4 cala(około 3 duże) jabłka o twardej tarcie, nieobrane, rdzeniowane i pokrojone w kliny o grubości 1/4 cala163 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(2 paluszki; 255 g) schłodzone niesolone masło, pokrojone w drobną kostkę(2 paluszki; 255 g) schłodzone niesolone masło, pokrojone w drobną kostkę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn