Wieprzowina i szarlotka z Cheddarowo-szałwiową skórką
Wieprzowina i szarlotka z serem Cheddar-szałwia może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz jędrne cierpkie jabłka, sól kuchenną, mocno brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wieprzowina i szarlotka z Cheddarowo-szałwiową skórką, Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego, oraz Pieczone kotlety wieprzowe z skórką z parmezanu i szałwii.
Instrukcje
1
Najpierw zrobić skorupę: w średniej misce, ubić razem mąkę, szałwię i sól, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać kostki masła na mieszaninie mąki i użyć palców do pracy je w (chcesz pocierać kciukiem o opuszkach palców, smarując masło jak to zrobić). Zrób to, aż mieszanina wygląda jak mączka kukurydziana z resztkami masła wielkości grochu. Ser wymieszać widelcem do równomiernego rozłożenia.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Posypać mieszaniną 6 łyżek wody z lodem i mieszać widelcem, aż ciasto zacznie się łączyć. W razie potrzeby dodaj dodatkową łyżkę lub dwie lodowatej wody (nie powinieneś potrzebować dużo więcej). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i trzy razy zagnieść. Ciasto zbieramy w kulkę, następnie dzielimy na dwie porcje, czyniąc jedną nieco większą od drugiej. Naciśnij każdą porcję w dół na dysk i owinąć w folię. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Dodać nadzienie: na patelni na średnim ogniu, gotować jabłka bez oleju, delikatnie mieszając, aż po prostu zaczną mięknąć, 5 do 7 minut.
Dodać olej do patelni i zwiększyć ciepło do średnio-wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj cebulę, wieprzowinę, brązowy cukier, sól i przyprawy. Gotować, za pomocą drewnianej łyżki do rozbicia mięsa, aż będzie lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Niech mieszanina mięsa ostygnie przez 10 minut, a następnie przenieść do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Dodać bułkę tartą i pulsować pięć razy, aż mieszanina ma konsystencję grubego piasku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
10
Przygotuj skorupę: Rozpakuj większy dysk ciasta i umieść go na środku dużego arkusza papieru pergaminowego lub papieru woskowego. Ciasto przykryć drugim kawałkiem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Rozwijaj się, pracując od środka, do 13-calowego koła. Obrać górny kawałek pergaminu i przenieść ciasto na talerz ciasta, obrane strony w dół. Oderwij pozostały pergamin i naciśnij skórkę na boki płyty ciasta, drapując nadmiar na krawędzi. Rozwiń mniejszy dysk ciasta i umieść go na środku dużego arkusza papieru pergaminowego. Ciasto przykryć drugim kawałkiem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
12
Rozwijaj się, pracując od środka, do 11-calowego koła. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1
Wlać mieszaninę mięsa do dolnej skorupy i delikatnie wygładzić górę łopatką. Ułóż gotowane plastry jabłka na mięsie, naciskając, aby cała konstrukcja była jak najbardziej gładka i schludna. Obierz górny arkusz pergaminu z górnej skorupy.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Przełożyć obraną stroną w dół do ciasta, a następnie odkleić pozostały pergamin. Używając ostrego noża, wykonaj dwa 3-calowe cięcia w skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary. Złóż krawędzie dolnej skorupy nad górną skorupą i zacisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Posmaruj skórkę umyciem jajecznym i udekoruj liśćmi szałwii, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Piec w temperaturze 425 ° F przez 10 minut, następnie zmniejszyć ogień do 191° i piec, aż skorupa będzie złoty kolor, 25 do 35 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 25 minut przed podaniem.