Wieprzowina i brokuły pomarańczowe Stir-Fry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pomarańczowy wieprzowina i brokuły Stir-Fry spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1235 kalorii, 190g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 7,71 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz brokuły, sherry, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami.
Instrukcje
W misce, wrzucić mięso lub ryby z sherry, czerwony pieprz, i 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej. W miarce, połączyć sok pomarańczowy, bulion z kurczaka, sos sojowy, cukier, a pozostałe cornstarch.In duża patelnia nonstick lub wok, podgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj skórkę pomarańczową i niech skwierczy przez 1 minutę.
Dodaj cebulę i mięso lub ryby i gotować, mieszając, aż gotowane przez, 2 do 5 protokół.
Dodać mieszaninę soku pomarańczowego i brokuły. Dusić 5 minut lub aż brokuły jest miękka.