Wieprzowina gotowana na Czerwono z imbirem

Wieprzowina gotowana na Czerwono z imbirem
Wieprzowina gotowana na Czerwono z imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1260 kalorii, 56g białka, oraz 101 g tłuszczu na porcję. Na 8,73 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz anyż, wodę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wolno gotowane zawijasy wieprzowe Hoisin i imbir z orzechami, Faszerowana flądra z miętą i imbirem, oraz Tilapia z orzeszków ziemnych z Puszącym się imbirem i szalotkami.

Instrukcje

1
Wymieszać wodę, sos sojowy, wino, cukier skalny, białe części szalotki, imbir, czosnek, łodygi kolendry, paski skórki i anyż w głębokim 6-do 8-quart ciężkiego garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wieprzowinę, następnie przykryj i zmniejsz ogień do niskiego poziomu. Dusić delikatnie, obracając wieprzowinę co 30 minut, aż będzie bardzo miękka, 4 do 4 1/2 godziny. Schłodzić wieprzowinę w płynie do gotowania, odsłonięty, około 1 godziny, a następnie schłodzić, przykryty, co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przełożyć schłodzoną wieprzowinę na czystą deskę do krojenia, a następnie usunąć Sznurek i pokroić mięso w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/2 cala. Ułóż wieprzowinę w nakładających się plastrach w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wyrzucić tłuszcz z płynu do gotowania i podgrzać ciecz na małym ogniu do ogrzania, a następnie przelać przez sito do miski (wyrzucić ciała stałe).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przenieść 2 szklanki płynu do gotowania do rondla 1-quart, rezerwując resztę do innego użycia. Doprowadzić na wolnym ogniu, a następnie zalać wieprzowiną. Przykryć naczynie szczelnie folią i podgrzać w środku piekarnika, aż do ogrzania, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Pokrój zielenie szalotki po przekątnej w cienkie plasterki. Ostrożnie wlać gorący bulion z naczynia do pieczenia do miski i wymieszać z zielenią szalotki i startą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podawać wieprzowinę z bulionem, posypaną liśćmi kolendry i imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
ImbirImbir
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn