Wieprzowina Glazurowana Jabłkiem
Wieprzowina Glazurowana jabłkiem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet jabłkowy, czosnek, ananas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Polędwica wieprzowa z jabłkami, Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem, oraz Polędwica Wieprzowa Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jabłka, ananas i sok, ocet, cukier, musztarda, woda, miód, czosnek, pieprz cayenne i cebula w proszku w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 15 protokół. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie puree w blenderze, aż będzie gładka.
Kotlety schabowe włożyć do plastikowej torebki i wlać na wierzch puree z jabłek. Marynować w lodówce przez noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Z marynaty wyjąć kotlety schabowe i strząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Gotować na rozgrzanym grillu, aż kotlety nie będą już różowe w środku, około 5 minut na stronę w zależności od grubości.