Wieprzowina Gaio Mazio, starożytna z czasów Giulio Cesare

Wieprzowina Gaio Mazio, starożytna z czasów Giulio Cesare
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj wieprzowinę Gaio Mazio, starożytną z czasów Giulio Cesare. Z tego przepisu składają się 4 porcje zawierające 587 kalorii, 31 g białka i 29 g tłuszczu każda. Za 3,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Jeśli masz pod ręką sproszkowane nasiona lubczyku, mąkę, garum i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 63% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują pieczeń wieprzową w porze żniw, sałatkę z wieprzowiną i fasolą w porze letniej oraz Starożytny marynarz.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzej odrobinę oliwy z oliwek, dodaj mięso, jabłko i por.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Mielonej Mięty2 łyżki Mielonej Mięty
Mielona MiętaMielona Mięta
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
2 Funty (1 Kg) łopatki Wieprzowej, Pokrojonej W Kostkę O Boku 1 Cala2 Funty (1 Kg) łopatki Wieprzowej, Pokrojonej W Kostkę O Boku 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Funtów Mięsa Z łopatki Wieprzowej, Pokrojonego W Kostkę O Boku 1 CalaFuntów Mięsa Z łopatki Wieprzowej, Pokrojonego W Kostkę O Boku 1 Cala
2
Dodaj mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Wino, żeby Pokryć WszystkoCzerwone Wino, żeby Pokryć Wszystko
3
Gotuj przez 5 minut, często obracając mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Wino, żeby Pokryć WszystkoCzerwone Wino, żeby Pokryć Wszystko
4
Dodaj tyle czerwonego wina, aby przykryło wieprzowinę. Kontynuuj gotowanie na małym ogniu. Po 2 godzinach dodać miód, ocet, czarny pieprz, garum i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokryć WszystkoPokryć Wszystko
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 łyżeczka Sproszkowanych Nasion Lubczyku1 łyżeczka Sproszkowanych Nasion Lubczyku
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
GarumGarum
Garum (sos Rybny, Użyj Tajskiego Nuoc Mam), Do PrzyprawieniaGarum (sos Rybny, Użyj Tajskiego Nuoc Mam), Do Przyprawienia
5
Gotuj na tym samym małym ogniu przez kolejne 2 lub 3 godziny, od czasu do czasu mieszając.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn