Wieprzowina Duszona Z Jabłkiem

Wieprzowina Duszona Z Jabłkiem
Wieprzowina duszona z jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.39 za porcję. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz rolowane schab pieczony, tymianek, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Apple Cider Duszona Wieprzowina, Sznycel wieprzowy i cydr jabłkowy duszona czerwona kapusta, oraz Duszona Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Jabłkowo-Brandy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz tymianek, szałwię i pieprz; przetrzyj wieprzowinę. W holenderskim piekarniku, brązowe mięso ze wszystkich stron w oleju; usunąć i ogrzać. Na tej samej patelni, podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać jabłko, koncentrat soku jabłkowego i sól; doprowadzić do wrzenia. Powrót mięsa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 55-75 minut lub aż termometr odczyta 160°, fastrygując od czasu do czasu sokami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Wyjąć na półmisek i ogrzać.
5
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
6
Wlać płyn do gotowania do miarki; odtłuścić tłuszcz. Chłodny płyn do gotowania lekko; umieścić w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Podawać z pieczeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn