Wieprzowina duszona z cytryną i szałwią

Wieprzowina duszona z cytryną i szałwią
Duszona wieprzowina z cytryną i szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz świeżo zmielony pieprz, liście szałwii, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety schabowe duszone z szałwią, Polędwica wieprzowa duszona z pomidorami, białą fasolą i szałwią, oraz Kotlety Wieprzowe Z Szałwii Cytrynowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieprzowinę opłukać i osuszyć. W małej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz; posypać mieszaninę wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać olej na patelnię o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu; dodać wieprzowinę i dobrze brązową ze wszystkich stron, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć wieprzowinę i dowolne soki do powolnej kuchenki (co najmniej 5 qt.).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Niech pan lekko ostygnie, następnie dodać czosnek i szałwię i mieszać na średnim ogniu, aż czosnek zmieni kolor na złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj do powolnej kuchenki, wraz z mlekiem i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MlekoMleko
6
Przykryć i gotować na wysokiej, aż wieprzowina będzie miękka po przekłuciu i sos jest złoty brąz i zmniejszona o około połowę, 7 do 8 godzin; o 3 godziny przed wieprzowina jest zrobione, odkryć crock niech soki Pan zmniejszyć i zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wieprzowinę przełożyć na obraną deskę i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
8
Podawać mięso z sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn