Wieprzowina duszona w ciemnym sosie sojowym

Wieprzowina duszona w ciemnym sosie sojowym
Wieprzowina duszona w ciemnym sosie sojowym może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 289 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nasion kolendry, sos sojowy, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron Z Sosem Sojowym, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka.

Instrukcje

1
Drobno zmielić nasiona kolendry w młynku. W małej misce wymieszać zmieloną kolendrę i 2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Grubo przecier szalotki i czosnek w mini procesor, skrobanie w dół strony od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Rozgrzać olej w szerokim ciężkim garnku 6-do 7-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorący, ale nie pali, a następnie gotować purée z szalotki z laską cynamonu, mieszając od czasu do czasu i skrobając wszelkie brązowe kawałki, aż będą blado złote, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać mieszankę kolendry, puree sojowe SOS, cukier, i goździki i gotować, mieszając, 2 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej, następnie dodać wieprzowinę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina nie będzie już różowa Na zewnątrz, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj sos sojowy i pozostałe 5 szklanek wody i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, aż mięso będzie miękkie, 1 1/2 do 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
W międzyczasie blanszować pędy bambusa w dużym rondlu z wrzącą wodą 1 minutę, a następnie dobrze osuszyć w durszlaku. Pędy bambusa wymieszać z dusz wieprzowych i gotować na wolnym ogniu, odkryte, do miękkości, o 15 protokół. (Płyn należy zmniejszyć do około 2 filiżanek. W razie potrzeby przenieść wieprzowinę i pędy bambusa za pomocą łyżki szczelinowej do miski i zagotować płyn w celu zmniejszenia, a następnie wymieszać wieprzowinę i pędy bambusa.) Wyrzucić cynamon i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawSos
Magazyn