Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile

Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile
Przepis wieprzowina Chile Verde z Czerwonym Salsa Chile może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 415 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kolendrę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jak zrobić Hatch Chile Salsa Verde, Hamburgery Z Polędwicy Chile Z Salsą Verde, oraz Pieczony Wylęg Chile Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Puree 2 szklanki bulionu z kurczaka,1/4 pomidorów, zielona cebula, kolendra z łodygami i czosnek w blenderze. Odstaw salsę verde na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Zielona CebulaZielona Cebula
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pędzel ciężki duży garnek z olejem; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Praca w partiach, dodać wieprzowinę do garnka; gotować, aż rumiane, obracając od czasu do czasu, o 4 protokół na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść wieprzowinę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
4
Z garnka wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu (w razie potrzeby dodać olej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj cebulę do garnka; smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Posypać nasiona kminku nad; gotować, aż cebula będzie złoty i kminek jest tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
CebulaCebula
7
Dodaj pozostałe Tomatillo; gotować do miękkości i rumiane w miejscach, mieszając od czasu do czasu i zmniejszenie ciepła do medium, jeśli brązowieje zbyt szybko, o 8 protokół. Powrót wieprzowiny i wszelkie soki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodaj 2 szklanki reserved salsa verde, 1 szklanka bulionu, chiles i oregano. Przykryć; dusić na średnim ogniu, aż wieprzowina będzie miękka, około 2 godzin. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryka ChiliPapryka Chili
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
9
Do wieprzowiny dodajemy ziemniaki. Dusić, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 protokół. Wymieszać pozostałe salsa verde; doprowadzić do duszenia. Cienkie z dodatkowym bulionem, w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
10
Podziel Chile verde między miski. Top z kolendry i dollop czerwonej salsy chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
KolendraKolendra
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn