Wieprzowe Carnitas Tacos

Wieprzowe Carnitas Tacos
Przepis wieprzowina Carnitas Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 3 godziny i 10 minut. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 44g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z pomarańczy, tortille kukurydziane, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Wieprzowe Carnitas Tacos, Wieprzowe Carnitas Tacos, oraz Wieprzowe Carnitas Tacos.

Instrukcje

1
Związać gałązki tymianku wraz z kuchennym sznurkiem; połączyć wieprzowinę, czosnek, liście laurowe i wiązkę tymianku w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać olej roślinny, sok z limonki, sok pomarańczowy, 1 szklanka wody i 2 łyżeczki soli i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego; przykryć i delikatnie gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
WodaWoda
SólSól
3
Odkryć garnek i kontynuować gotowanie, mieszając raz lub dwa razy, aż wieprzowina będzie miękka, o kolejne 1 godzinę, 15 minut. Zwiększyć ciepło do średniej; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie w większości odparowana, o 35 więcej minut. Odrzuć wiązkę tymianku i liście laurowe, a następnie zwiększ ogień do średniej wysokości, aby wieprzowina zaczęła się smażyć. Gotować, mieszając i skrobanie dno garnka od czasu do czasu, aż wieprzowina jest złoty brąz i chrupiące w miejscach, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Podawać w tortillach z różnymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
5
Połącz 1 cienko pokrojoną czerwoną cebulę, 1 szklankę octu cydr, 1/2 szklanki wody, 2 łyżki cukru, 2 liście laurowe, 1 łyżeczka każdego nasion kolendry, nasion gorczycy i nasion kminku, 1/2 łyżeczki suszonego oregano i 1/4 łyżeczki soli koszernej w małym rondelku. Gotować 2 minuty; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Suszone OreganoSuszone Oregano
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Sól KoszernaSól Koszerna
Liście LauroweLiście Laurowe
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjęcia Andrew Purcell

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn