Przepis doskonały stos Burrito jest gotowy w około 48 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krem knudsen, taco Bell ® & chunky salsa, chili w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm, Wspaniałe ciasteczka czekoladowe z Wielkiej książki Davida Lebovitza O, oraz Wielkie ciasteczka owsiane (które są zarówno wielkie jak i duże ).
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać pierwsze 4 składniki, aż dobrze wymieszane; rozprzestrzeniać na tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Umieść 1 tortillę w naczyniu 13x9 cali rozpylonym sprayem do gotowania; na wierzchu po 1/4 sera, kukurydzy i cebuli. Powtórz warstwy 3 razy; przykryj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.