Wielka Biała Dyniowa Kula Serowa
Wielka Biała dyniowa Kula serowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Jeśli masz pleciony precel, krakersy i warzywa, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Biała Dyniowa Kula Serowa, Biała Czekoladowa Kulka Z Orzechami Laskowymi, oraz Pumpkin Cheese Ball dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki. Uformuj mieszankę w kulkę, aby przypominała dynię. Cała powierzchnia dyni gładka metalową szpatułką lub nożem stołowym. Wykonaj pionowe rowki w kulce, w razie potrzeby, za pomocą opuszków palców. Naciśnij precel do góry kulki sera, aby przypominać pnia dyni; umieść muscadine winorośli i liść obok precla.
Podawać z krakersami i różnymi warzywami.
* Ekstra ostry ser Cheddar może być zastąpiony.
Uwaga: testowaliśmy z Cracker Barrel Extra-ostry ser Cheddar. Aby zrobić to do przodu, owinąć kulkę sera w folię, bez łodygi, winorośli lub liścia i przechowywać w lodówce do dwóch dni. Dołącz łodygę, winorośl i liść przed podaniem.