Wiejskie Pierogi Z Jabłkami
Pierogi z jabłkami mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 310 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, ciasto półksiężycowe, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Krakers Barrel Old Country Store Pierogi, Kanapki Z Szynką I Jabłkiem, oraz Wiejska szarlotka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Każde jabłko pokroić na 8 klinów i odstawić. Oddzielić ciasto półksiężycowe na Trójkąty.
Rozwałkuj każdy klin jabłka w ciasto półksiężycowate, zaczynając od najmniejszego końca. Szczypta do uszczelnienia i umieścić w naczyniu do pieczenia.
Masło rozpuścić w małym rondelku i wymieszać z cukrem i cynamonem.
Polej pierogi Mountain Dew™.
Piec przez 35 do 45 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.