Wiejski klopsik z pomidorowym smakiem

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wiejski klopsik z pomidorowym smakiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cebuli, papryka, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Klopsiki taty z pomidorowym smakiem, Obfite wiejskie klopsy z sosem śmietanowym, oraz Wiejski bulion pomidorowo-kolendrowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na smak pomidorów, płaszcz patelni z oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu.
Podsmażyć czosnek, liście laurowe, i cebula razem, aż karmelizować.
Dodać czerwoną paprykę i gotować do miękkości.
Dodaj pomidory, pietruszka i sos Worcestershire, gotować przez 10 minut, aż warzywa gotować w dół. Wymieszać z ketchupem i nadal gotować aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
W dużej misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę i wieprzowinę razem z rękami. Złożyć w 1/2 szklanki pomidora smaki.
Dodać jajka i tymianek i wymieszać obiema rękami tylko do wymieszania. Nie mieszaj lub bochenek mięsa stanie się gęsty i twardy. Doprawić solą i pieprzem. Pokryj patelnię bochenkową o wymiarach 9 na 5 cali sprayem zapobiegającym przywieraniu. Napełnij patelnię bochenkiem mieszaniną mięsa, umieszczając ją nieco na wierzchu. Obficie łyżka trochę pomidorów smak na powierzchni. Po ugotowaniu utworzy to górną skórkę.
Umieść bochenek na blasze ciastek i piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F przez 1 do 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy Bochenek mięsa odciągnie się od boków patelni.
Wyjąć z patelni, pozostawić do ostygnięcia lekko przed pokrojeniem w plasterki.
Podawać z pozostałym sosem na boku.