Wiejska zupa jarzynowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 133 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory w puszkach, marchew, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kraj Warzywny Patelnia, Wiejska Włoska Zupa, oraz Zupa Z Kiełbasy Wiejskiej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy połącz wodę, zupę, pomidory, cukinię, marchewkę, seler, ziemniaki, pietruszkę, czosnek, bulion i przyprawy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj boczek i makaron; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, często mieszając. W razie potrzeby dodaj fasolę, parmezan i wołowinę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu