Wiejska szynka i ser załadowane ziemniaki

Wiejska szynka i ser załadowane ziemniaki
Kraj szynka i ser załadowane ziemniaki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 70 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką podstawowe pieczone ziemniaki, szczypiorek, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Załadowane puree ziemniaczane z serem i boczkiem, Suflet makaronowo-serowy z szynką wiejską z restauracji bataty, oraz Pieczone ziemniaki z załadowanym sosem brokułowym boczkiem serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj Podstawowe
2
Pieczone ziemniaki zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Szynkę ugotować w gorącym oleju roślinnym na małej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 7 minut lub aż rumiane. Szynkę, ser Cheddar, śmietanę i posiekany świeży szczypiorek podzielić na podstawowe
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pieczone Ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn