Wiatraczki Wypełnione Datą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Wiatraczki wypełnione datą. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, orzechy pekan, mocno daty, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i wegetariański dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiatraczki Daty, Wiatraczki Daty, oraz Data / Nakrętka Wiatraczek dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz daktyle, cukier i wodę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 10 minut, aż będzie bardzo miękki.
Dodaj orzechy pekan; fajnie. W dużej misce kremowy tłuszcz i brązowy cukier. Ubij jajko i wanilię.
Połącz mąkę, sól i sodę oczyszczoną; stopniowo dodawać do śmietany. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 8 cali. kwadrat.
Posmaruj mieszanką daktylową;zwiń galaretkę. Owiń folią. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub do stwardnienia.
Rozpakuj i pokrój na 1/4 cala. plastry.
Miejsce 2. osobno na lekko natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 8-10 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.