Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj wiśniowe jagody na chmurze. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 572 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wanilii, serek, krem Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wiśniowe jagody na chmurze, Wiśniowe jagody w chmurze, oraz Jagody w chmurze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 135°. nasmarować dno i boki 13x9-calowej patelni. W dużej misce ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż się spieni. Beat w 1 3/4 szklanki cukru, 1 łyżka na raz; kontynuować bicie aż sztywne i błyszczące. Nie podbierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Patelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec 1 godzinę. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezę w piekarniku z zamkniętymi drzwiami 12 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, 1 szklanka cukru i wanilii, aż będzie gładka. W schłodzonej średniej misce ubij śmietanę do uzyskania sztywności. Złóż bitą śmietanę i pianki w mieszankę twarożku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Bita śmietana
Serek śmietankowy
Pianki
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozprowadzić równomiernie na bezie. Przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki topping aż dobrze wymieszane. Łyżka na poszczególnych porcjach deseru. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego