Who Loves Ya Baby-Back
Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 105 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka przetartego tymianku, sól koszerna, cebula w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Żebra Pleców Dziecka, BBQ Baby Plecy żebra, oraz Regały Dziecięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni.
W misce, połączyć wszystkie suche składniki i dobrze wymieszać.
Umieść każdą płytę tylnych żeber dziecka na kawałku wytrzymałej folii aluminiowej, błyszczącej stronie w dół.
Obficie posypać każdą stronę suchym masażem. Wkleić suchy rub w mięso. Żeberka przechowywać w lodówce przez minimum 1 godzinę. W pojemniku do mikrofalówki połącz wszystkie składniki, aby uzyskać płyn do duszenia. Kuchenka mikrofalowa na 1 minutę.
Umieść żeberka na blasze do pieczenia. Otwórz jeden koniec folii na każdej płycie i wlej połowę płynu do duszenia do każdego opakowania foliowego. Przechyl blachę do pieczenia, aby równomiernie rozprowadzić płyn do duszenia. Dusić żeberka w piekarniku przez 2 i pół godziny.
Płyn do duszenia przełożyć do średniego rondla. Doprowadzić płyn na wolnym ogniu i zmniejszyć o połowę lub do gęstej konsystencji syropu.
Posmaruj szkliwo na żebrach.
Umieść pod brojlerem, aż szkliwo lekko karmelizuje. Każdą płytkę pokroić na 2 porcje kości żebrowej.
Resztę gorącej glazury umieścić w misce i wrzucić porcje żeber w glazurze.