White Chocolate Blondie Brownies
Biała czekolada Blondie Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 310 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biała Czekolada Blondie Bites, Blondi Murzynki, oraz Blondi-Toped Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Masło i białą czekoladę rozpuścić na małym ogniu w rondlu.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. W międzyczasie w misce ubić jajka z cukrem i ekstraktem waniliowym; wymieszać z masłem i wymieszać z mąką i solą, aż do całkowitego połączenia. Na przygotowaną patelnię wrzucić ciasto, posypać kawałkami białej czekolady.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka patelni wyjdzie czysta, 30 do 35 minut. Pozostawić do ostygnięcia na patelni na około 10 minut przed cięciem na pręty.