Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas

Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas
Przepis Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $7.06 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś tortille z mąki, cebulę, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać papai można śledzić to danie główne z Papaja Guawa Granita jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantne Tacos z krewetkami z awokado Salsa & kwaśna śmietana sos kolendrowy, Ziemniaczane Tacos z awokado i salsą Tomatillo, oraz Tacos Snapper z kremem Chipotle.

Instrukcje

1
Soki, olej, ancho proszek, czosnek i sól i pieprz, do smaku, ubić w małej misce i odstawić 10 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Z każdej strony filetów posmarować część mokrej masy i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjmij z grilla, pozostaw 5 minut i rozwałkuj widelcem na duże kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Podawać zawinięte w tortille z kapustą, kolendra, Relish i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
6
Dekoruj płyty klinami wapiennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
7
Połącz awokado, papaja, cebula, chile, sok z limonki, olej, miód i sól i pieprz, do smaku, w średniej misce do serwowania. Wchodzisz w kolendry aż połączone i służyć w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Zwykły AnanasZwykły Ananas
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w dużej misce, dodać 3 łyżki oleju, pomidory, cebula, czosnek i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić, aż Tomatillo są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Umieść na patelni i piecz, w nagrzanym piekarniku, aż będzie miękki i złocisty, o 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Umieścić pomidory, cebula, czosnek, chipotle, sok z limonki, i szpinak w robocie kuchennym i zmiksować na gładką. Przy włączonym silniku powoli dodawaj pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawiaj miodem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
11
Wyjąć do miski i podawać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
W średniej misce połączyć pomidory, cebula, czosnek, i chile. W osobnej misce wymieszać ocet, olej rzepakowy, kwaśną śmietanę oraz sól i pieprz do smaku. Wrzucić mieszankę pomidorową z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Umieścić w misce i top z posiekanej kolendry.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuheaping łyżki ancho chile proszekheaping łyżki ancho chile proszek2dojrzałe pomidory befsztykowe, sadzone i pokrojone w kostkędojrzałe pomidory befsztykowe, sadzone i pokrojone w kostkę22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuolej rzepakowy plus 1/2 szklankiolej rzepakowy plus 1/2 szklanki2Batoniki toffi Heathchipotle w adobo pureechipotle w adobo puree1zostawićKolendraKolendra1zostawićPosiekana kolendraPosiekana kolendra22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuśmietana lub creme fraicheśmietana lub creme fraiche4krewetki i żyłkiTortille mączne 6 caliTortille mączne 6 cali591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekane świeże liście kolendrydrobno posiekane świeże liście kolendry2goździkiczosnek drobno pokrojony w kostkęczosnek drobno pokrojony w kostkę2goździkiczosnek, rozbity na pastęczosnek, rozbity na pastę4goździkiczosnek obranyczosnek obrany2dojrzałe awokado Hass, obrane, pestki i pokrojone w kostkędojrzałe awokado Hass, obrane, pestki i pokrojone w kostkę2Batoniki toffi Heath1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4krewetki i żyłkiMiódMiód1serrano lub Jalapeno chile, drobno pokrojone w kostkę (możesz użyć więcej chiles, jeśli chcesz to pikantniejsze)serrano lub Jalapeno chile, drobno pokrojone w kostkę (możesz użyć więcej chiles, jeśli chcesz to pikantniejsze)2limonki, soczystelimonki, soczyste591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo wyciśnięty sok z limonkiświeżo wyciśnięty sok z limonki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki4krewetki i żyłkiKliny wapienneKliny wapienne1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo wyciśnięty sok pomarańczowyświeżo wyciśnięty sok pomarańczowy1Dojrzała papaja, obrana, posiekana i pokrojona w kostkęDojrzała papaja, obrana, posiekana i pokrojona w kostkę4krewetki i żyłkiKapusta czerwona rozdrobnionaKapusta czerwona rozdrobniona1smallsczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkęczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, obrana i poćwiartowanaczerwona cebula, obrana i poćwiartowana680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego11 łyżka suszonego oregano1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1serrano chile, drobno pokrojone w kostkęserrano chile, drobno pokrojone w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweliście szpinaku blanszowaneliście szpinaku blanszowane8tomatillos, umyty i połówkowytomatillos, umyty i połówkowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn