Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas
Przepis Wet Rub Red Snapper Tacos z salsą z awokado-papaja, kwaśną śmietaną i Tomatillo Chipotle Salsas jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $7.06 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś tortille z mąki, cebulę, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać papai można śledzić to danie główne z Papaja Guawa Granita jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantne Tacos z krewetkami z awokado Salsa & kwaśna śmietana sos kolendrowy, Ziemniaczane Tacos z awokado i salsą Tomatillo, oraz Tacos Snapper z kremem Chipotle.
Instrukcje
1
Soki, olej, ancho proszek, czosnek i sól i pieprz, do smaku, ubić w małej misce i odstawić 10 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Z każdej strony filetów posmarować część mokrej masy i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjmij z grilla, pozostaw 5 minut i rozwałkuj widelcem na duże kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podawać zawinięte w tortille z kapustą, kolendra, Relish i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
3 łyżki Oleju Roślinnego
Przepis Na Pizzocheri
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
6
Dekoruj płyty klinami wapiennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
7
Połącz awokado, papaja, cebula, chile, sok z limonki, olej, miód i sól i pieprz, do smaku, w średniej misce do serwowania. Wchodzisz w kolendry aż połączone i służyć w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Suszony Pieprz Arbol
3 łyżki Oleju Roślinnego
Zwykły Ananas
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w dużej misce, dodać 3 łyżki oleju, pomidory, cebula, czosnek i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić, aż Tomatillo są dobrze pokryte.
Umieść na patelni i piecz, w nagrzanym piekarniku, aż będzie miękki i złocisty, o 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne Posypki
10
Umieścić pomidory, cebula, czosnek, chipotle, sok z limonki, i szpinak w robocie kuchennym i zmiksować na gładką. Przy włączonym silniku powoli dodawaj pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek i doprawiaj miodem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki Dyni
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Wyjąć do miski i podawać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
W średniej misce połączyć pomidory, cebula, czosnek, i chile. W osobnej misce wymieszać ocet, olej rzepakowy, kwaśną śmietanę oraz sól i pieprz do smaku. Wrzucić mieszankę pomidorową z dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.