Westwood Retro Burger

Westwood Retro Burger
Westwood Retro Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 2327 kalorii, 59G białka, oraz 171g tłuszczu na porcję. Za 11,66 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką bourbon, zbożową musztardę dijon, bułeczki sezamowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet balsamiczny, możesz podążać za tym daniem głównym z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Retro", Hot Chicken and Chips Retro, oraz Retro hibachi SOS Fo stek dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: 2 szklanki chipsów hickory, moczone przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
W przypadku burgera: rozgrzej grill na średnim ogniu. Rozpal swoje zrębki na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Delikatnie połącz mieloną wołowinę i jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Posyp bourbonem zmielone mięso i odstaw na 2 minuty. Po namoczeniu burbona w mieszance mięsnej dodaj tłuszcz z kaczki, musztardę, pietruszkę, tymianek, ostry sos, ocet, szalotkę oraz trochę soli i pieprzu. Uważaj, aby nie przesadzić, szczególnie z tłuszczem z kaczki; tłuszcz powinien być równomiernie rozłożony na małe kawałki wielkości główki ołówka. Uformuj 4 placki luźno, na tyle, aby zachowały swój kształt i nie rozpadły się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Grilluj, umieszczając placki w kształcie litery U na grillu (Grille zewnętrzne na wysokiej i środkowej części lub zrób dobrze węgiel drzewny). Gotuj do średnio wysmażonej, około 4 minut z każdej strony. Pozwól odpocząć w ciepłym miejscu. Opiekaj podzielone bułeczki na grillu, gdy dym się buduje.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Posmaruj połówki cebuli oliwą z oliwek i gotuj na jeszcze gorącym grillu, aż zmiękną, a na zewnątrz zwęglą się. Gdy ostygnie, pokrój w cienkie paski i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W ciężkim rondlu na dużym ogniu ugotuj pokrojony w kostkę boczek, aż będzie chrupiący i wytopiony. Dodaj paski cebuli i bourbon i gotuj na wolnym ogniu. Dusić, aż płyn zmniejszy się o połowę, a następnie dodać masło. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Dopraw octem balsamicznym, Dijon, rozmarynem i solą. Zdejmij marmoladę z ognia i wykończ syropem klonowym. Zarezerwuj w ciepłym miejscu do podania (można to zrobić do 2 dni wcześniej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Połóż hamburgery na dolnych bułkach, nałóż łyżką marmoladę (upewnij się, że masz dużo sosu) i przykryj..
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Jeśli nie kapie ci po ramieniu, nie masz wystarczająco dużo sosu, zjedz to głupcze, pospiesz się
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych

Składniki

454Orzechy dowolne (posiekane)boczek pokrojony w kostkęboczek pokrojony w kostkę1Dash1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOcet balsamicznyOcet balsamiczny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)227Orzechy dowolne (posiekane)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon57Orzechy dowolne (posiekane)tłuszcz z kaczki (chłodny, solidny, ale squishable)tłuszcz z kaczki (chłodny, solidny, ale squishable)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1sprigrozmaryn świeżyrozmaryn świeży1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek454Orzechy dowolne (posiekane)mielona wołowina (stosunek 50/50 z zawartością tłuszczu od 11 do 13 procent)mielona wołowina (stosunek 50/50 z zawartością tłuszczu od 11 do 13 procent)454Orzechy dowolne (posiekane)mielona jagnięcinamielona jagnięcina1Dashposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySyrop klonowySyrop klonowy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek, do szczotkowaniaOliwa z oliwek, do szczotkowania4cebula, połówkacebula, połówka4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBułeczki sezamoweBułeczki sezamowe1szalotka mielonaszalotka mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda Dijon pełnoziarnistamusztarda Dijon pełnoziarnista
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn