Wegetariańskie ciasto pasterskie

Wegetariańskie ciasto pasterskie
Need a danie główne Wegetariańskie? Wegetariańskie ciasto pasterskie może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka marchwi, cebuli perłowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Wegetariańskie ciasto pasterskie, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie.

Instrukcje

1
Blanch pearl cebuli w rondlu 2-quart wrzącej wody 2 minuty, a następnie odcedzić i ostudzić w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Cebulę obrać i przyciąć, pozostawiając końce korzenia nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
CebulaCebula
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim garnku 5-quart na średnim ogniu, aż się połyska. Brązowy seitan w 3 partiach, obracając od czasu do czasu, 3 do 5 minut (dodać 2 łyżki oleju między partiami).
Składniki, których będziesz potrzebować
SeitanSeitan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przenieść na talerz.
4
Pory gotować w pozostałych 3 łyżkach oleju z 1/4 łyżeczki soli w garnku na średnim ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż złoty i pachnący, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodać grzyby i 1/2 łyżeczki soli i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu zaczną wydzielać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
7
Dodaj marchew, pasternak, tymianek i rozmaryn i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PasternakPasternak
RozmarynRozmaryn
MarchewMarchew
TymianekTymianek
8
Warzywa przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj wino do garnka i gotować, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Podczas gdy wino zmniejsza, zrobić manié beurre mieszając razem masło i mąkę w małej misce, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodać bulion do wina i doprowadzić do szybkiego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WinoWino
12
Ubić w beurre manié, następnie dusić, ubijając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Dodaj seitan, cebula perła, i mieszaniny warzyw do garnka i dusić, pokryte, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
WarzywaWarzywa
SeitanSeitan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
1
Ziemniaki obrać i pokroić na 2-calowe kawałki. Ziemniaki i korzeń selera przykryć zimną wodą w ciężkim garnku 4-5-litrowym, a następnie dusić, częściowo przykryte, aż do bardzo miękkiego, 20-25 minut. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
2
Przynieś masło, mleko i śmietanę na wolnym ogniu w garnku na średnim ogniu, mieszając, aż masło się stopi. Wymieszać z wodą do gotowania, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
KremKrem
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zdjąć z ognia. Ziemniaki i korzeń selera przebić przez ricer do gorącej mieszanki mleka i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
1
Podgrzej brojlery. Umieść naczynie do pieczenia w dużej 4-stronnej patelni i przelej gulasz do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
2
Łyżka mieszanki ziemniaków na gulaszu i równomiernie rozprowadzić na pokrycie. Broil o 3 cale od ciepła, aż top jest złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
GulaszGulasz
1
* Możesz użyć więcej ziemniaków zamiast korzenia selera.* Gulasz i polewa ziemniaczana mogą być wykonane 1 dzień wcześniej (rezerwa dodatkową filiżankę wody do gotowania ziemniaków) i schłodzone oddzielnie. Podgrzej powoli polewę ziemniaczaną w kuchence mikrofalowej lub w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, dodając wystarczającą ilość wody do gotowania, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprowadzić gulasz do gotować na małym ogniu przed polewaniem ciepłą mieszaniną ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn