Need a danie główne Wegetariańskie? Wegetariańskie ciasto pasterskie może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka marchwi, cebuli perłowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Wegetariańskie ciasto pasterskie, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie.
Instrukcje
1
Blanch pearl cebuli w rondlu 2-quart wrzącej wody 2 minuty, a następnie odcedzić i ostudzić w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Cebulę obrać i przyciąć, pozostawiając końce korzenia nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Cebula
Woda
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim garnku 5-quart na średnim ogniu, aż się połyska. Brązowy seitan w 3 partiach, obracając od czasu do czasu, 3 do 5 minut (dodać 2 łyżki oleju między partiami).
Składniki, których będziesz potrzebować
Seitan
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Przenieść na talerz.
4
Pory gotować w pozostałych 3 łyżkach oleju z 1/4 łyżeczki soli w garnku na średnim ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż złoty i pachnący, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
6
Dodać grzyby i 1/2 łyżeczki soli i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu zaczną wydzielać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sól
7
Dodaj marchew, pasternak, tymianek i rozmaryn i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Pasternak
Rozmaryn
Marchew
Tymianek
8
Warzywa przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj wino do garnka i gotować, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
10
Podczas gdy wino zmniejsza, zrobić manié beurre mieszając razem masło i mąkę w małej misce, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodać bulion do wina i doprowadzić do szybkiego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Wino
12
Ubić w beurre manié, następnie dusić, ubijając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
13
Dodaj seitan, cebula perła, i mieszaniny warzyw do garnka i dusić, pokryte, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Warzywa
Seitan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
14
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
1
Ziemniaki obrać i pokroić na 2-calowe kawałki. Ziemniaki i korzeń selera przykryć zimną wodą w ciężkim garnku 4-5-litrowym, a następnie dusić, częściowo przykryte, aż do bardzo miękkiego, 20-25 minut. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Garnek
2
Przynieś masło, mleko i śmietanę na wolnym ogniu w garnku na średnim ogniu, mieszając, aż masło się stopi. Wymieszać z wodą do gotowania, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pieprz
Krem
Woda
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Zdjąć z ognia. Ziemniaki i korzeń selera przebić przez ricer do gorącej mieszanki mleka i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Ziemniak
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do Ziemniaków
1
Podgrzej brojlery. Umieść naczynie do pieczenia w dużej 4-stronnej patelni i przelej gulasz do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Brojler
2
Łyżka mieszanki ziemniaków na gulaszu i równomiernie rozprowadzić na pokrycie. Broil o 3 cale od ciepła, aż top jest złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Gulasz
1
* Możesz użyć więcej ziemniaków zamiast korzenia selera.* Gulasz i polewa ziemniaczana mogą być wykonane 1 dzień wcześniej (rezerwa dodatkową filiżankę wody do gotowania ziemniaków) i schłodzone oddzielnie. Podgrzej powoli polewę ziemniaczaną w kuchence mikrofalowej lub w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, dodając wystarczającą ilość wody do gotowania, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprowadzić gulasz do gotować na małym ogniu przed polewaniem ciepłą mieszaniną ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Ziemniak
Woda
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona