Wegetariańska Zupa Manchowa
Wegetariańska zupa Manchowa to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz ajinomoto, dymkę, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj zupa Veg manchow, jak zrobić zupę Veg manchow, Wegetariańska Zupa Grochowa, oraz Wegetariańska Zupa Na Gorąco + Kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce weź 1/2 szklanki wody, dodaj 3 łyżki mąki kukurydzianej, dodaj ocet, sos sojowy, ajinomoto (jeśli używasz), sos pomidorowy, sól, biały pieprz i pomarańczowy czerwony kolor (jeśli używasz). Odsuń się.
Rozgrzać olej w woku (patelnia) i podsmażyć wszystkie warzywa (z wyjątkiem dymki) przez minutę lub dwie.
Dodaj pastę CCC. Gdy pojawi się aromat, dodaj 2 szklanki wody. Gdy woda zacznie wrzeć, dodajemy powoli skrobię kukurydzianą i ciągle mieszamy, aż zgęstnieje.
Dekoruj dymką.Pasta CCC (sprawia, że około 1/2 szklanki):.Składniki: 20-25 suszonych czerwonych Chilli, 1 garnek czosnku, 1 cebula (mała), tamaryndowiec-1 mały rozmiar marmuru.Metoda:.Moczyć suszone czerwone chilli w gorącej przegotowanej wodzie przez 10 minut.
Usuń Chilli, wymieszaj pozostałe składniki i zmiel na drobną pastę. (Można przechowywać w lodówce do 15 dni).(Uwaga: w przypadku pasty CCC nie moczę czerwonych chilli w przegotowanej wodzie i wszystko mielę, aby zaoszczędzić czas).