Wegetariańska Sałatka Szefa Kuchni

Wegetariańska Sałatka Szefa Kuchni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 378 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz grzyby, prażone nasiona słonecznika, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Danie Inspirowane Kucharzem, Jakość Społeczna: Wegetariańska Kabaczek Nadziewany Jęczmieniem, Chef Race: Meet Chef Robin, She ain ' t No Southern Bell, oraz Chef Race: Meet Stan, Drummer Boy Turned Chef dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Wrzuć grzyby z 2 łyżkami oliwy z oliwek, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku na blasze do pieczenia. Pieczeń do miękkości i złoty, o 12 protokół. W międzyczasie umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ziarna wosku i zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 10 protokół.
Odcedzić, następnie opłukać jajka i fasolę pod zimną wodą. Jajka obieramy i ćwiartujemy; odstawiamy. Wrzucić fasolę z 1 łyżeczką octu i szczyptą soli i pieprzu w średniej misce.
Połącz jedną trzecią grzybów, Pozostałe tofu, 3 łyżki octu i 1 łyżka oliwy z oliwek, jogurt, 3/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku w robocie kuchennym i puree. Wymieszać z zieleniną; doprawić solą i pieprzem. Podziel między miski. Top z pozostałymi grzybami i tofu, jajka, fasola, buraki, ser i nasiona słonecznika.