Wegetariańska biała fasola 'Alfredo' z Linguine

Wegetariańska biała fasola 'Alfredo' z Linguine
Wegetariańska biała fasola "Alfredo" z Linguine może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka szparagów, masło, fasola granatowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 61 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Wegetariańska Zupa Z Białej Fasoli, Wegetariańska czarna i biała fasola Chili, oraz Wegetariański gulasz z białej fasoli i Chard dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i zagotuj na dużym ogniu. Makaron gotować we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż makaron się ugotuje, około 11 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dobrze spuścić.
3
W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać 2/3 szklanki fasoli i 1/2 szklanki mleka sojowego; zacieru z tyłu łyżką lub masher ziemniaków do tworzenia gęstej pasty. Wymieszaj pozostałe mleko sojowe, aby stworzyć gęsty sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoymilkSoymilk
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
5
Wymieszać z pozostałą fasolą i szparagami; gotować na wolnym ogniu, aż szparagi będą miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Makaron wrzucić z sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn