Wegańskie Risotto Z Grzybami Kasztanowymi

Wegańskie Risotto Z Grzybami Kasztanowymi
Kasztanowy Grzyb Wegańskie Risotto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 2,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, Wegetariańskie wino, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Risotto Quinoa z tymiankiem i grzybami {bezglutenowe i wegańskie}, Risotto Kasztanowe, oraz Risotto z kasztanem i maślanką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać bulion warzywny do rondla i umieścić na małym ogniu; nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać połowę wina i suszone zioła do mieszanki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła SuszoneZioła Suszone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj oliwę z oliwek, pokrojone w plasterki grzyby, pokrojoną w kostkę cebulę, czosnek i resztę wina do wok lub dużego rondla i gotuj, aż cebula zacznie zmiękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Dodać ryż i gotować przez kilka minut, aż zacznie się lekko przezroczyste.Zacznij dodawać mieszaninę bulionu, kilka chochli na raz i stale mieszaj, aż ryż wchłonie płyn. Kontynuuj, aż większość wywaru zostanie wchłonięta, a risotto stanie się gęste i kremowe.Spróbuj przepis i doprawić w razie potrzeby, kontynuując dodawanie pozostałego wywaru, jeśli ryż jest nadal zbyt twardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
5
Podawać natychmiast z sałatką ziołową / rukolową lub bezglutenowym chlebem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn