Wegańskie Panierowane Tofu

Wegańskie Panierowane Tofu
Potrzebujesz przystawki bezmlecznej, wegetariańskiej i wegańskiej ? Wegańskie panierowane tofu może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 146 kalorii , 6 g białka i 11 g tłuszczu . Za 53 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Udaj się do sklepu i kup bułkę tartą, wegański majonez, tofu i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . 3 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go jeszcze raz. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 24% . Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Pieczony kurczak w panierce z tofu (wegański) , Pieczony kurczak w panierowanej tofu (wegański) i Tofu pieczone w piekarniku z sosem z grzybów Portobello .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj wnętrze naczynia do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
W misce wymieszaj majonez i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Do osobnej miski włóż bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Zanurz plasterki tofu w mieszance majonezu; wciśnij tofu w bułkę tartą, aż całkowicie się nią pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
świeżo Posiekany Ser Cheddarświeżo Posiekany Ser Cheddar
5
Połóż pokryte tofu w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tofu będzie całkowicie ugotowane, a panierka zarumieniona, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn