Wegańskie naleśniki z syropem cynamonowym bananowym
Wegańskie naleśniki z syropem cynamonowo-bananowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 29 centów za porcję. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bananów, cukru, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Bananowe Z Cynamonowym Syropem Klonowym, Naleśniki bananowe z syropem cynamonowo-śmietankowym, oraz Cały banan, naleśniki pszenne z cynamonem, masło orzechowe, syrop.
Instrukcje
Na patelni, pieczona mąka migdałowa do złotego brown.In miskę wymieszać, mąkę uniwersalną, prażoną mąkę migdałową, 2 łyżki cukru i proszek do pieczenia. Wymieszać z migdałami plus.
Whisk until smooth.In patelnia, podgrzać 1/2 łyżki oliwy z oliwek i umieścić 1/2 ciasta naleśnikowego. Gotować, aż pojawią się bąbelki na powierzchni i zaczną ustawiać się wokół krawędzi naleśnika. Następnie flip z łopatką i gotować, aż złoty rumiane z drugiej strony.
Na talerzu umieścić naleśnik.
Podgrzać 1/2 łyżki oliwy z oliwek w tej samej patelni i zrobić 1 więcej naleśnika.Banana obrać i pokroić cienko crosswise.In rondel, podgrzać wodę, 3 łyżki cukru i cynamon. Doprowadzić do wrzenia. Kiedy się zagotuje i lepi, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i dodaj banany. Wymieszać, aby dobrze pokryć. Gotować na wolnym ogniu, aż banany będą miękkie.Wyłącz ogrzewanie i połóż na naleśnikach.