Wegańskie Muffinki Z Masłem Orzechowym Banan Bomb
Vegan Peanut Butter Banana Bomb Muffins to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 323 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, mielony len, ziarno soli morskiej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czekoladowe "Masło Orzechowe" Babeczki Bananowe-Bezglutenowe & Wegańskie, Czekolada Masło Orzechowe Banan Bomba Zielony Potwór, oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Suche składniki ubić w średniej wielkości misce. W małej misce ubijamy len + wodę, aby stworzyć "jajka". Odstawić na kilka minut. W dużej misce wymieszać mokre składniki.
Dodać mieszankę lnu i trzepaczką. Złóż suche składniki na mokre składniki, uważając, aby nie przemieszać.
Posypać orzechami włoskimi lub ziarnami chleba świętojańskiego.
Piec przez 18-20 minut. Podczas pieczenia muffinek przygotuj nadzienie.
Wymieszaj jogurt, masło orzechowe, słodzik i banan, upewniając się, że grudki się wydostaną.
Umieść w torbie z zamkiem błyskawicznym i odstaw na bok. Nie wycinaj otworu przed wypełnieniem (wycieka). Gdy babeczki wyjdą z piekarnika i ostygną, pokrój kapelusz muffinki i napełnij.
Załóż czapkę z powrotem. Teraz ciesz się bombami bananowymi z dużą filiżanką herbaty, ukochaną osobą i świetnym materiałem do czytania. :)