Wegańskie Ciasteczka Cukrowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje $1.1 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder cukierniczych, mąka, tak aromatyczne nabiał wolny oryginalny migdał plus migdałowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wegańskie Ciasteczka Cukrowe, Wegańskie Ciasteczka Cukrowe, oraz Wegańskie Ciasteczka Cukrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietana razem margarynę i cukier. Wymieszać w tak pyszne mleko migdałowe, olej rzepakowy, i wanilii. Stopniowo dodawać mąkę, proszek do pieczenia, śmietanę z kamienia nazębnego i ser śmietankowy. Być może będziesz musiał użyć rąk w tym momencie, aby zakończyć mieszanie.Uformuj ciasto na długi bochenek i zawiń w celofan. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin.Rozgrzej piekarnik do temperatury 350ºF (175ºC). Nasmaruj arkusze ciastek lub użyj nieprzywierającej folii.Na lekko posypanej mąką powierzchni (zamiast tego przykleiliśmy arkusz folii nieprzywierającej do naszego blatu) rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Wytnij na żądane kształty za pomocą foremek do ciastek.
Umieść około 1 cala od siebie ciasteczka na prześcieradłach.
Piec przez 12 do 14 minut lub aż DNA i krawędzie po prostu zacząć jasnobrązowy.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojakach z drutu.Po ostygnięciu, lód z doskonałym lukrem i udekorować według uznania. Przechowywać w szczelnym container.In średnia miska, wymieszać cukier cukierników i tak pyszne mleko migdałowe, aż będzie gładka. Ubijaj w syropie kukurydzianym i ekstrakcie z migdałów, aż lukier będzie gładki i błyszczący. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, dodaj więcej syropu kukurydzianego.
Dodaj barwnik spożywczy do pożądanej intensywności. Zanurzyć ciasteczka i pozostawić do wyschnięcia na noc.