Wegański Potrójny Budyń Czekoladowy
Wegańskie potrójny budyń czekoladowy może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 284 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz kakao w proszku, vanillan ekstrakt, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 844 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pudding Czekoladowy Potrójny, Pudding Czekoladowy Potrójny, oraz Potrójne Ciasteczka Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić razem cukier, skrobia kukurydziana, i sól, aż dobrze połączone. Zestaw aside.In mały rondel na średnim ogniu, połącz napój z mleka kokosowego, kakao w proszku i chipsy czekoladowe i gotuj (podczas ubijania), aż chipsy stopią się w napoju mlecznym.Gdy chipsy się stopią, wlej suche składniki i kontynuuj ubijanie, aż budyń zacznie się gotować.Podgrzać do minimum i mieszać, aż budyń zgęstnieje i pokryje tył łyżki.
Zdjąć z ognia, wymieszać z wanilią i wlać budyń do poszczególnych filiżanek.
Podawać na ciepło lub schłodzone. Budyń zgęstnieje w miarę stygnięcia.