Wegański Budyń Czekoladowo-Kokosowy

Wegański Budyń Czekoladowo-Kokosowy
Wegańskie Pudding czekoladowo-kokosowy może być tylko deser, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka migdałowego, ekstrakt z wanilii, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pudding z tapioki kokosowej (wegański), Kremowy kokosowy budyń Chia (wegański i bezglutenowy), oraz Slow Cooker wegański kokosowy Pudding ryżowy z mango i orzechami pistacjowymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn