Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 222 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, mielony kminek, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wegański Bochenek soczewicy, Ultimate Vegan Soczewica Orzechowy Bochenek, oraz Bochenek Z Ryżu I Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Soczewicę umyć i włożyć do garnka wraz z bulionem warzywnym. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
W międzyczasie rozgrzej olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać cebulę i gotować przez około 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać marchew, paprykę i czosnek. Gotować przez około 3 minuty więcej. Odstawić.Gdy soczewica jest gotowa, rozgnieć je lekko maserem ziemniaczanym lub widelcem.Rozgrzej piekarnik do 350º F.In duża miska, wymieszać mieszaninę cebuli, puree z soczewicy, sos jabłkowy, żurawina, pistacje, bułka tarta, kolendra, chili w proszku, kminek, tymianek, sól i pieprz.Wyłożyć patelnię z pergaminem.
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i niech Bochenek ostygnie trochę. Uruchom nóż stołowy wokół krawędzi patelni i obróć bochenek na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki