Wczesny Letni Wok Warzywny

Wczesny Letni Wok Warzywny
Wczesny letni Wok warzywny jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka kolendry, kapusty, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka Warzywna Na Początku Lata, Risotto na początku lata, oraz Wczesne letnie Risotto z nowymi warzywami ogrodowymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn