Wasabi Pieczony Dorsz Czarny

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj czarnego dorsza z Wasabi w pieczeniu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 39g białka, oraz 28g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, zrównoważonego dorsza, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarny i Pomarańczowy: czarny sezam i łosoś z solą morską w sosie Wasabi-Limonka, Grillowany Czarny Dorsz Ze Świeżym Wasabi & Mirin, oraz Wasabi Trufle Imbirowe Z Czarnym Sezamem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika.
Wymieszać majonez i pastę wasabi w małej misce.
Posmaruj patelnię brojlerów olejem roślinnym i umieść rybę na patelni. Posmaruj majonezem wasabi równomiernie na wierzchu ryby. Broil, aż ryba jest Firma i szczyty są głębokie złote, 10 do 12 minut.
Awokado pokroić na pół, Wgłębić i obrać, a następnie pokroić na 12 cienkich klinów. Doprawić solą i wycisnąć sok z limonki na awokado.
Podziel rybę między talerze i ułóż awokado na górze lub obok ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.