Warzywne ciasto pasterskie z fasolką po bretońsku to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ziemniaki, cebulę, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Warzywne ciasto pasterskie, oraz Warzywne ciasto pasterskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
4
W międzyczasie połącz nasiona kminku, mieloną kolendrę, mieloną kurkumę, liście curry i pokrojone zielone chile w misce. Odstawić.
Umieść olej roślinny i nasiona gorczycy na dużej patelni. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż nasiona gorczycy zaczną popping, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej. Gdy trzask się zatrzyma, szybko dodaj mieszankę kminku i wymień pokrywkę; gotuj, aż zioła wydadzą syczący dźwięk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
¼ łyżeczki Oregano
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Wymieszać w zielonej papryce, czosnek, i cebula; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać ze szpinakiem, kukurydzą i groszkiem aż do ogrzania. Wymieszać z fasolką po pieczeniu. Wrzucić kolendrę i doprawić proszkiem chili, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem. Podzielić mieszankę warzyw i fasoli równomiernie na dwie 9-calowe okrągłe Patelnie.