Warzywa słodko-kwaśne
Warzywa słodko-kwaśne mogą być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym, laktoowowegetariańskim i wegańskim przepisem, którego szukałeś. Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten dodatek ma 175 kalorii , 2 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup ocet winny, ogórki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 12 minut . Z wynikiem Spoonacular 58% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Kurczak w miodzie musztardowym z nerkowcami i warzywami , Zupa z soczewicy z warzywami i makaronem i Makaron i warzywa z sosem orzechowym .
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu wymieszaj wodę, cukier, ocet i nasiona selera. Mieszaj, aż się rozpuszczą.
W średniej wielkości misce ułóż warstwami czerwoną cebulę, ogórki, pomidory, zieloną i czerwoną paprykę.
Zalej warzywa mieszanką cukru, przykryj i odstaw do lodówki na noc.