Warzywa Korzeniowe Pieczone W Piecu
Pieczone w piecu warzywa korzeniowe to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz rutabaga, korzeń selera, ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczone W Piecu Warzywa Korzeniowe, Warzywa Korzeniowe Pieczone W Piecu, oraz Warzywa Korzeniowe Pieczone W Piecu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spryskaj 17x11-calową patelnię do pieczenia lub płytką blachę do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania.
Na przygotowanej patelni wymieszać ziemniaki, marchew, korzeń selera, brukiew, cebulę, pasternak, czosnek, rozmaryn i olej. Pieczemy warzywa przez 30 minut.
Wlać bulion na warzywa i wymieszać.
Pieczeń przez 20 minut więcej lub aż warzywa są przetargu widłowego.