Warzywa, jajka i szynka, Grillowana kanapka z serem
Przepis warzywa, jajka i szynka, Grillowana kanapka z serem mogą być wykonane w około 15 minut. Jedna porcja zawiera 620 kalorii, 37g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Przepis ten zachwycił 806 osób. Jeśli masz kilka sera gruyere, wystarczająco dużo szynki, aby utworzyć warstwę, chleb żytni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Szynka i duszone Collard Greens Grillowana kanapka z serem, Kanapka z grillowaną szynką i serem, oraz Zielone jajka i szynka Grillowany ser są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na małym patelni na średnim ogniu rozgrzać kilka łyżeczek masła. Gdy patelnia jest gorąca, a masło spienione, rozbij jajko na patelnię.
Gotować jajko, aż białka są gotowane i nadal jest nieco katar w żółtku (lub wcale nie Katar, jeśli to, co wolisz), a następnie wyjąć jajko z patelni na talerz i odstawić.
Usmażyć jedną stronę kromki chleba z masłem:
Podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Masło rozprowadzić na jednej stronie kromki chleba żytniego.
Na patelni położyć plasterek masła.
Dodaj warstwy szynki, szpinaku, jajka, sera:
Dodać warstwę szynki do chleba.
Do szynki dodaj warstwę szpinaku.
Na szpinak ułożyć jajko. Wierzch z warstwą sera i na koniec druga kromka chleba żytniego.
Masło top kromka chleba i przewrócić:
Na wierzchu kromki chleba posmarować masłem. Gdy dolny kawałek jest ładnie upieczony, użyj metalowej szpatułki, aby ostrożnie przewrócić kanapkę na drugą stronę. Być może będziesz musiał użyć rąk, aby pomóc w odwróceniu, bez rozlewania się wszystkiego. Jeśli składniki nie rozlać trochę, po prostu delikatnie krawędzi je z powrotem.
Gotuj, aż chleb będzie smaczny, a ser roztopi się: naciśnij szpatułką, aby podgrzać ser. Gotować, aż tosty na tej drugiej stronie.
Zdjąć z patelni, przeciąć na pół i jeść!